Aqua Park Cleopatra Saturn

Copiii adoră piscinele, locurile de joacă și toboganele! Aqua Park-ul din incinta hotelului Cleopatra 4* este unul dintre cele mai plăcute locuri din Saturn pentru relaxare și distracție în zilele toride de vară. Apreciat pentru serviciile oferite și pentru priveliștea spre mare, aqua parcul este frecventat în special de familiile cu copii venite în vacanță în sudul litoralului românesc. Aqua-Park Cleopatra dispune de piscina cu secțiuni de diverse adâncimi pentru adulți și copii. Aceștia din urma se vor bucura și de toboganele acvatice precum și de jocurile dedicate lor.

Pentru cei mari, în Aqua-Park Cleopatra funcționează un restaurant cu terasă, bar, jacuzzi și salon de masaj. Serviciile din incinta parcului mai includ un punct de prim ajutor și casete pentru depozitarea bunurilor personale de valoare.

Hotel Cleopatra 4 stele este construit perpendicular pe țărmul marii, la câțiva pași de plajă, lângă Grădina de Vară și Grădina Cupidon din stațiunea Saturn.
Aqua Park Cleopatra: piscină mare în aer liber cu tobogane de apă, un centru spa şi un loc de joacă în aer liber pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 – 12 ani.
Prezentare Aqua Park CLEOPATRA Saturn pe videoguide.ro

No Comments Yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.