Statiunea & Plaja SATURN

Litoralul românesc este oarecum polarizat: nordul (în special stațiunea Mamaia) este preferat de tineri iar sudul este preferat de familiile cu copii.

SATURN – Venus, cea mai frumoasa si mai mare plaja din Sudul Litoralului! Are atat zone de umbrele cu sezlonguri, cat si zone dedicat exclusiv pentru cearceafuri. Este o plaja lata, cu intrare lina in apa. 

Intre Saturn si Venus se afla cea mai mare plaja din sudul țării! ADRAS, BANANA Beach si multe alte beach bar-uri cu sezlonguri va asteapta zilnic. Desi puteti ajunge si pe jos, puteți parca mașina chiar lângă locul unde doriți să vă așezați! Chiar și în vârf de sezon veți găsi locuri de plajă pentru că este foarte lată si cu multe Beach Bar-uri elegante și tobogane gonflabile sau mici locuri de joacă.
Apartamentul cu 2 camere StudioRosu este situat la 7-8 minute de mers pe jos de aceasta plaja. Pe toata lungimea plajei intrarea în apă este lină.

Plaja DIANA Saturn (spre Mangalia) este o alta plaja curata preferata de turisti, situata foarte aproape de apartament (10 minute de mers pe jos).

Stațiunea turistică Saturn se află în imediata vecinătate a orașului Mangalia și la 43 km de Constanța. A apărut în anul 1972 și aparține orașului Mangalia din punct de vedere administrativ. Se învecinează la nord cu stațiunea Venus. Plaja Saturn se intinde intre Mangalia si Venus. In sud este fragmentata de numeroase golfulete create artificial din stabilopozi, cu acces in mare relativ lejer, si cu latimi ale plajei mai mici. În sud sunt multe zone in care nu au aparut inca sezlonguri, in timp ce plaja din Nordul statiunii SATURN (spre Venus) are foarte multe umbrele, sezlonguri, beach baruri! Partea nordica este mai lata decat cea sudica (100-150 m) si se intinde pana la Venus, fiind intr-o stare foarte buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus acolo unde atinge, pe o portiune de 2km lungime, latimi de 200m.

RESTAURANTE
În stațiunea Saturn puteți merge la Restaurant cu Auto Servire Argentinia facebook.com/restaurantargentinia
Unul dintre cele mai apreciate restaurante din zonă este Chistopher Pub & Restaurant 0755151120. Se află lângă Muzeul Callatis Mangalia. Oferă și livrări la domiciliu, inclusiv la adresa la care vă aflați acum –str. Henny Ignatie nr.6, Sofia Residence, et. 1 ap. 62–. Multi dintre turiștii cazați la noi comandă meniuri complete. Dacă doriți să mâncați ceva rapid, puteți avea în vedere și Grill Point-ul Kaufland.
Vă recomandăm Cofetăria – Patiseria Peach Pit. Are laborator propriu de produse a căror prospețime este garantată. Este deschis de la 8 dimineața și are cea mai bună cafea! Regăsiți aici o terasă foarte mare și loc de joacă pentru copii. Este situată în centrul Mangaliei, vis-a-vis de Primărie. www.cofetarie-mangalia.ro
Un restaurant de pește (și pizza) aflat chiar pe plajă este Acvamarin în 2 Mai. Adresă: Strada Falezei 1, 2 Mai 907163 facebook.com/Acvamarin2Mai . Mancarea este foarte bună, iar priveliștea minunată.
Mai multe recomandări privind petrecerea timpului liber și piscine în zonă regăsiți în pagina de ATRACȚII în site-ul nostru. Vacanță plăcută!

Plaja Adras SATURN

Prezentare Statiunea turistica SATURN pe videoguide.ro